Hoe boeken te schenken

Schenking
Ook u heeft de mogelijkheid ons boeken te schenken. U gaat wellicht verhuizen of opruimen en u wilt dat uw boeken een goede bestemming krijgen. Dan kunt u er zeker van zijn dat wij zorgvuldig met uw schenking om zullen gaan.
Bent u zelf niet in de gelegenheid ze bij ons te brengen, dan kunt u contact opnemen met één van onze contactadressen. Deze zijn te vinden in de volgende plaatsen:
Almelo, Amsterdam, Deventer, Eelde, Heerde, Hellendoorn, Hoevelaken, Leeuwarden, Mook, Naarden, Schagen, Ugchelen, Utrecht, Velp (Gld.), Velp (N.B.), Vlissingen en Zoetermeer.

Adressen en telefoonnummers zijn bij ons op te vragen. Wij kunnen u helpen te bemiddelen en samen zorgen we dan dat de boeken in Winsum komen.
Wanneer u niet ver bij ons vandaan woont, kunnen we de boeken zelf bij u ophalen. Even een telefoontje naar 0595-44 36 63 of een e-mail en het wordt geregeld. Het allermooiste zou zijn, wanneer u zelf in de gelegenheid bent bij ons te komen, dan kunt u ook zien waar uw boeken terechtkomen en wat we zoal doen in het KinderBoekenHuis.

Mocht u ons op een andere manier willen steunen, kan dat ook, wij zijn namelijk een zogenaamde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Een ANBI is een goeddoelinstelling die als zodanig officieel door de Belastingdienst wordt erkend, waardoor giften aan deze ANBI voor de schenker fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. De exacte regelingen voor de aftrekbaarheid van giften kunt u vinden op de website http://www.belastingdienst.nl/giften.
U kunt ons vinden door bij anbi opzoeken, programma anbi opzoeken alleen de woonplaats Winsum in te vullen.