Kinderboekenhuis - Winsum (GR)

Dol op onze donateurs

We zijn ontzettend blij met onze trouwe donateurs! Velen van hen steunen het KinderBoekenHuis al vanaf de oprichting en enkelen hebben Toos Saal Zuurveen zelfs nog gekend. De jaarlijkse steun die we van hen ontvangen maken het mogelijk dat we de opgebouwde collectie Nederlandse kinder- en jeugdlectuur kunnen blijven verzamelen, bewaren en ontsluiten. Heel hartelijk dank daarvoor! 

Hoe wordt u donateur?

  1. U wordt donateur als u jaarlijks minimaal € 20,- overmaakt op bankrekeningnummer: IBAN NL68ABNA0467316430 t.n.v. KinderBoekenHuis, Winsum.
  2. Mail uw adresgegevens naar info(at)kinderboekenhuis(dot)eu (ook kunt u een donateursformulier invullen in het KinderBoekenHuis zelf)

Waarom donateur worden?

Met de steun van donateurs en de inzet van onze fantastische vrijwilligers kunnen we de collectie vijf dagen per week openstellen voor publiek.
Voor iedere donateur ligt er in het KinderBoekenHuis een welkomscadeau klaar. Natuurlijk verwelkomen we u altijd een kopje koffie of thee en wat lekkers en kunt u gratis boeken lenen. Daarnaast kunt u kosteloos deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren! Ook ontvangt u driemaal per jaar onze uitgave 'Berichten van Moeder de Gans' in de brievenbus. Dit is een donateursblad met o.a. artikelen over (oude) kinderboeken, schrijvers en illustratoren en nieuws over het KinderBoekenHuis. U kunt een nummer van ons donateursblad 'Moeder de Gans' eens digitaal doorbladeren door op de naam Moeder de Gans te klikken.