Kinderboekenhuis - Winsum (GR)

Dol op onze donateurs!

We zijn ontzettend blij met onze trouwe donateurs! Velen van hen steunen het KinderBoekenHuis al vanaf de oprichting en enkelen hebben Toos Saal-Zuurveen zelfs nog gekend. De jaarlijkse steun die we van hen ontvangen maakt het mogelijk dat wij onze bijzondere collectie Nederlandse kinder- en jeugdlectuur kunnen blijven bewaren, en nieuwe boeken kunnen verzamelen en ontsluiten.

Heel hartelijk dank daarvoor! 

Hoe wordt u donateur?

  1. U wordt donateur als u jaarlijks minimaal € 30,- overmaakt op bankrekeningnummer: IBAN NL68ABNA0467316430 t.n.v. KinderBoekenHuis, Winsum.
  2. Mail uw adresgegevens naar info(at)kinderboekenhuis(dot)eu (u kunt ook een donateursformulier invullen in het KinderBoekenHuis)

Waarom donateur worden?
Dankzij de steun van donateurs en de inzet van onze fantastische vrijwilligers kunnen wij onze collectie drie dagen per week openstellen voor publiek.

Voor iedere nieuwe donateur ligt er in het KinderBoekenHuis een welkomscadeau klaar. Natuurlijk verwelkomen we u altijd een kopje koffie of thee en wat lekkers en kunt u gratis boeken lenen. Daarnaast kunt u kosteloos deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren! Ook ontvangt u twee maal per jaar onze uitgave 'Berichten van Moeder de Gans' in de brievenbus of in de e-mailbox. Dit is een donateursblad met o.a. artikelen over (oude) kinderboeken, schrijvers en illustratoren en nieuws over het KinderBoekenHuis. U kunt een nummer van ons donateursblad 'Moeder de Gans' eens digitaal doorbladeren door op de naam Moeder de Gans te klikken.

Nieuwsbrief
Er wordt momenteel gewerkt aan een digitale nieuwsbrief. Hierover zullen donateurs binnenkort worden geïnformeerd. Deze nieuwsbrief zal het makkelijker maken om donateurs op de hoogte te houden over aankomende evenementen.